WIJ ZIJN

MARLEEN & CHERYL

Welkom!

 

Wij zijn Marleen & Cheryl, 2 creatieve dames die op een dag besloten hun girlpower krachten te bundelen, samen versterken wij elkaar in onze creatieve processen en ideeën.

 

Waar Cheryl cum laude afstudeerde aan de Academie Artemis in Amsterdam, werkt Marleen al meer dan 10 jaar als allround fotograaf. Samen creëerde we M&C creative duo, want dat zijn we, een creatief duo!

 

Wij combineren grafische vormgeving met een fotografische visie en brengen op deze manier alles samen, of het nu gaat om een Instagram feed, een website, of een complete huisstijl, wij denken graag mee over wat jouw volgende stap kan zijn en hoe je die het beste in kunt vullen. Daarbij kijken we naar jou als persoon, maar ook naar wat je uit wilt stralen als bedrijf. Hierbij kijken we naar logo, kleur, foto combinaties en lettertypen. Samen bedenken wij jouw LOOK & FEEL.

Iets meer over CHERYL

Iets meer over MARLEEN

Elke dag is een mogelijkheid om iets nieuws te leren en ik daag mezelf dan ook uit om elke dag beter te worden in wat ik doe, M&C Creative Duo daagt mij uit om op een andere manier te fotograferen en te kijken als het gaat om commerciële beelden. Ik ben een intuïtieve fotograaf, iemand die snel schakelt en improviseert, bij het werk dat ik samen met Cheryl doe wordt ik juist uitgedaagd om het rustiger aan te doen en goed te kijken naar de details, heerlijk voor een perfectionist als ik en een uitdaging voor iemand die zichzelf heeft aangeleerd snel te werken (door bruiloften, projecten en natuur te fotograferen)

Mijn wens was altijd om meer na te denken over beeld, om meer van te voren uit te denken, te plannen, na te denken over kleur, omgeving, licht, sfeer.... Bij M&C Creative Duo kan ik mijn hart ophalen!Bedankt voor je bezoek, we horen graag meer van en over jou!

xxx

Marleen Bos & Cheryl Zomerdijk

  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now